Bevezetés a JavaScript alapjaiba
Ingyenes bevezető
Ingyenes
Hossz: 8 óra
A kurzus alatt az alapoktól fedezzük fel a JavaScript világát. Megismerheted, miként vált egy egyszerű browserben futó nyelvből a világ egyik legnépszerűbb, széles körben használt nyelvévé. Megtanulhatod az alapjait a web modern, kliens oldali programozásának.
Oktató
Kökény Tamás

Javascript oktató

Kinek ajánljuk?
Képzésünk alapozó képzés, ezért ideális olyanoknak is, akik első programnyelvként választják!
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
Elsősorban azoknak a fejlesztőknek és érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a Javascript alapjaival, mind kliens mind szerver oldalon egy gyakorlatorientált, részletes tematikájú tanfolyamon. A tanfolyam elsődleges célja ugyan a témával csak most ismerkedők bevezetése a Javascript alapjaiba, de hasznos azoknak is, akik meglévő ismereteiket szeretnék frissíteni, hogy azokat a haladó szintű tanfolyamunkon bővítsék tovább.Kezdő, és olyan haladó fejlesztőknek is, akik a Javascripttel még nem ismerkedtek meg.
Részletes tematika
JavaScript a nagyvilágban
2015. szeptember 16., szerda, 17:00 - 20:15
JavaScript nyelv alapelemei
2015. szeptember 21., hétfő, 17:00 - 20:15