Bevezetés a Java programozásba
Ingyenes bevezető
Ingyenes
Hossz: 3 óra
Letöltések
A Java a legnépszerűbb programozási nyelv a világon, több mint 9 millió programozóval és 3 milliárd Java futtatására képes eszközzel. Vonzerejét az adja, hogy ebben a nyelvben egyszerre írhatók mobilalkalmazások, szerveroldali és kliensoldali alkalmazások is, hardvertől és operációs rendszertől függetlenül. Másik nagy előnye, hogy ideális választás a zöldfülűek számára: ajánlott első programozási nyelvnek, mert nem csak széleskörűen használható, de remek logikával is rendelkezik. Képzésünk egyfajta kóstoló a nyelvbe, és magába a programozás világába is. A tanulást egy 40 órás, átfogó képzésen folytathatja a hallgató.
Oktató
Ferencz Endre (EPAM Systems)

Java oktató
Senior Software Engineer @EPAM Systems

Kinek ajánljuk?
Alapvető programozási ismeretek.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A képzés teljesen a nulláról indít, az induláshoz hasznosak az alapvető programozási ismeretek, de még az sem szükséges. Így olyan kezdőknek ajánljuk, akik az első nyelvükbe szeretnének elmélyülni. Hasznos azok számára, akik még éppen csak ismerkednek magával a programozással: a Java ideális első programozási nyelvnek, és a programozói szemlélet elsajátításához.
Részletes tematika
JAVA futtatási környezet bemutatása: fordítás, futtatás.
2015. szeptember 3., csütörtök, 17:00 - 19:30