Ingyenes Java alapozó képzés
avagy az Android felé vezető út kikövezése
Ingyenes
Hossz: 3 óra
Letöltések
A röpke 3x45 perces képzés mindenki számára ingyenes. Célja, hogy segítsen feleleveníteni a korábbi ismereteket, de az eddig Java-ismeretekkel nem rendelkező résztvevőknek is remek alapot ad ahhoz, hogy a szeptember 30-i Android képzésen már ők legyenek a "Java ördögei". A gyakorlatoientált mini-oktatás során megismerkedünk az Android Studio-val, valamint végigvesszük mindazokat a fogalmakat és ismereteket, melyekre az Android képzés építeni fog. Ilyenek például a JAVA futtatási környezet bemutatása, alapfogalmak, osztályok, fontosabb alapszabályok, gyakrabban használt beépített osztályok.
Oktató
Virág István

A NetAcademia fejlesztői oktatója

 

Kinek ajánljuk?
A programozás fogalmi szintű ismerete. Előnyt jelent, ha a résztvevő már látott/használt valamilyen programozási nyelvet.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Részletes tematika
Java alapok
2014. szeptember 23., kedd, 17:30 - 20:00