Java programozási alapok
avagy felszabadulva az operációs rendszerek béklyóiból
Ár: 69 000 Ft
Hossz: 40 óra
Letöltések
A gyakorlatorientált képzés során a hallgatók megtanulják a Java nyelv alapjait, miközben elsajátítják az objektum orientált progrmozói (OOP) szemléletet. A tanfolyam során több közösen elkészített alkalmazás által megismerik a legfontosabb nyelvi elemeket, programozói technikákat, fejlesztői eszközöket. A Java nyelv egyik erőssége felhasználási területeinek széles spektruma, ennek megfelelően nem kizárólag az asztali számítógépek programozását (Java SE) ismerik meg, hanem mobil (Java ME) és szerver (Java EE) környezetben való szoftverfejlesztésbe is betekintést nyernek.
Kinek ajánljuk?
Alapvető programozási ismeretek
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A képzés alkalmat teremt a szoftverfejlesztés iránt érdeklődőknek, hogy az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb programozási nyelven keresztül ismerkedjenek meg a programozás világával. A Java kifejlesztése során fontos szempont volt, hogy "barátságos", könnyen áttekinthető, jól kezelhető programnyelvet hozzanak létre, ezáltal bátran ajánlható elsőként elsajátított programozási nyelvként. A tanfolyamot ajánljuk továbbá azoknak, akik korábban szerzett programozói ismereteiket szeretnék rendszerezni, valamint a Java nyelv használatát és az objektív orientált programozói szemléletet szeretnék elsajátítani.
Részletes tematika
Életjáték
2010. november 20., szombat, 09:00 - 16:00
Képnézegető
2010. november 27., szombat, 09:00 - 16:00
Időjárás
2010. december 4., szombat, 09:00 - 16:00
Az adatok "földjén"
2011. január 15., szombat, 09:00 - 16:00
Java mobilon, Java szerveren, Java...
2011. január 22., szombat, 09:00 - 16:00
Technikai információk
A tanfolyam elvégzéséhez szükséges virtuális környezetet (virtuális gépet) a tanfolyam kezdete előtt letölthetővé tesszük, így az otthoni tanulás mindenki számára telepítgetések nélkül, azonos munkakörnyezetben lesz végezhető.