Ingyenes bevezető: iOS mobilalkalmazás-fejlesztés tanfolyam
Ingyenes
Hossz: 3 óra
Letöltések
Oktatók
Komlósi Zoltán (Sanoma MDC)

Sanoma MDC-Senior Developer

Lizik Gábor (Sanoma MDC)

Sanoma MDC-iOS developer

Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A képzés nulláról indít, alapvető programozási ismereteken túl másra nem lesz szükség. A kurzus kimondottan olyan fejlesztőknek szól, akik most ismerkednek az iOS-szel és az Objective-C nyelvvel. Ideális nyelvet vagy platformot váltó haladó programozóknak, kezdő iOS-fejlesztőknek. Termékmenedzsereknek, döntéshozóknak is ajánljuk, hogy jobb rálátásuk legyen a fejlesztési folyamatokra és a platform nyújtotta lehetőségekre, eszközökre.
Részletes tematika
Xcode 7.1
2015. december 10., csütörtök, 17:00 - 19:30
Technikai információk

Az oktatás követéséhez szükséges lesz egy OS X 10.10-et futtató számítógépre (Mac vagy virtuális környezet) és telepített Xcode fejlesztői környezetre - ez ingyenesen elérhető a Mac App Store-ból. A saját iOS-es eszköz (iPhone, iPod, iPad) birtoklása előny, de nem kötelező, a bemutatott példák túlnyomó többsége az Xcode részét képező szimulátoron is működni fog. Az Apple Developer Programban való részvétel nem kötelező, de ajánlott, ennek költsége 99 dollár.