Ingyenes MVC alapozó
Felkészítő webalkalmazás-fejlesztéshez
Ingyenes
Hossz: 4 óra
Letöltések
November 6-án .NET webalkalmazás készítése nulláról elnevezéssel MVC-képzést indítunk, amihez megfelelő .NET-es, illetve webes alapokra van szükség. Eme online minitanfolyam célja ezen technikák/technológiák bemutatása és a szükséges ismeretek átadása. Elsőként áttekintjük azokat a C# nyelvi alapokat, amelyek nélkülözhetetlenek a mai modern alkalmazások fejlesztésénél, legyen szó akár webes vagy Windows alkalmazásról. Ezt követően megnézzük a webfejlesztés pillérjeként szolgáló HTML nyelvet, illetve a hozzátartozó CSS stílus leírónyelvet. Végezetül bepillantunk magába az MVC-be, és bemutatjuk, milyen itt egy "Hello World"-os weboldal készítése.
Oktató
Csala Péter

ASP.NET, Silverlight szakértő

Kinek ajánljuk?
A tanfolyam különösebb előképzettséget nem igényel, minimális programozói tapasztalat elég lesz.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
Azon kezdő fejlesztőknek ajánljuk, akik még csak most ismerkednek a Microsoftos és/vagy webes technológiákkal, vagy szívesen felfrissítenék korábban megszerzett ismereteiket. Kifejezetten ajánljuk azoknak, aki MVC-ben szeretnének fejleszteni, mivel itt megszerezhetik az ehhez szükséges minimális alapokat.
Részletes tematika
C#, HTML és CSS alapozó + MVC betekintés
2013. október 30., szerda, 17:00 - 19:30