Ingyenes képzés: C# dióhéjban
avagy a modern .NET programozás alapjai C# nyelven
Ingyenes
Hossz: 6 óra
Letöltések
A C#-nyelv napjaink legfejlettebb programozási nyelve, melynek ismerete egyaránt fontos programozók és rendszerüzemeltetők részére. A programozók számára egyértelmű, hogy miért, a rendszergazdák számára pedig azért, mert ezáltal jobban megismerhetik, megérthetik kedvenc scriptnyelvük, a PowerShell működését. Az objektumok, kollekciók, változók, ciklusok minden informatikus számára nélkülözhetetlen információt jelentenek.
Oktató
Tóth László (Tocsi)

A NetAcademia vezető fejlesztési oktatója

Kinek ajánljuk?
A programozás fogalmi szintű ismerete (pl. mi az a ciklus, mi az elágazás) szükséges, más előfeltétel nincs. Más programozási nyelvben szerzett korábbi tapasztalat egyszerre előny, és egyben kicsit hátrány is :)
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
C# kezdő tanfolyamunk azoknak szól, akik szeretnének mélyebben foglalkozni a .NET-programozással, de nem találnak rajta fogást, mert az alapok hiányoznak. A képzés elvégzése kellő alapokat teremt az utána induló Hatékony programozás .NET-ben tanfolyamunk elvégzéséhez.
Részletes tematika
Bevezetés a programozás rejtelmeibe – egy ronda konzolalkalmazás segítségével
2011. október 25., kedd, 17:00 - 19:30
A .NET programozás minket érintő és érdeklő része – egy gyönyörű WPF-alkalmazás kapcsán
2011. október 27., csütörtök, 17:00 - 19:30