Ingyenes HTML5 betekintő
avagy így készül egy hálózatos játék HTML5-ben
Ingyenes
Hossz: 5 óra
Letöltések
Ha már tudsz „HTML-ül”, de nem vagy képben az új szabvány lehetőségeivel, akkor ingyenes tanfolyamunkon közelebbről is megismerkedhetsz annak újdonságaival. Mindezt egy játékos, gyakorlatorientált előadás keretén belül, ahol egy közösségi játékot fogunk fejleszteni. Lesz benne hálózati kommunikáció, rajzolgatás, animáció, fizikai modellezés és közös játék a neten. Szóval csupa olyan dolog, amiről a HTML 5-ös verziója előtt még álmodni sem mertünk. Betekintő, kedvcsináló és mindenképpen hangulatfakasztó órákra lehet számítani!
Oktató
Tóth László (Tocsi)

A NetAcademia vezető fejlesztési oktatója

Kinek ajánljuk?
A HTML-szintaxis ismerete szükséges. Akinek ez nincs meg, a tanfolyam előtt nézze meg néhány weboldal forráskódját, hogy tisztában legyen vele, mik azok a HTML tagek. Emellett nem árt, ha a jelentkező tudja, mi az a ciklus, elágazás, változó, vagy írt már programot bármilyen nyelven bármikor a múltban.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a HTML5 új képességeivel, és betekintést nyerni az általa biztosított lehetőségek tárházába, valamint a régi szabványt ért változtatásokba. Ehhez mindenképpen szükséges a HTML nyelv előzetes ismerete, lévén a képzést rögtön gyakorlati feladatokkal kezdjük. A képzés egyfajta alapozó, amit érdemes elvégezni azoknak, akik a sokkal átfogóbb és alaposabb HTML5 programozás tanfolyamunkon szeretnék tovább mélyíteni tudásukat.
Részletes tematika
A HTML5 alapjai
2012. március 7., szerda, 17:00 - 19:30
A hálózatos játék logikájának elkészítése
2012. március 12., hétfő, 17:00 - 19:30
Technikai információk

A HTML5-tanfolyamhoz tetszőleges HTML-szerkesztőprogram használható. Az oktató Visual Studiót fog használni, így az előadások követéséhez ez az ajánlott eszköz.