Ingyenes Hálózatbiztonsági alapozó
Felkészítőtanfolyam a hálózatbiztonsági képzésünkhöz
Ingyenes
Hossz: 4 óra
Letöltések
Április 18-án ismét Hálózatbiztonság képzés indul, amihez hálózatbeállítási, TCP/IP és hálózatmonitorozási alapismeretekre van szükség. Az egyestés mini-oktatás célja, hogy lehetőséget teremtsünk az alapismeretek megszerzésére azok számára, akik el szeretnék végezni a nagytanfolyamot, és biztosak szeretnének lenni abban, hogy a 40 órás tanfolyamhoz megfelelő a felkészültségük.Ennek az ingyenes képzésnek a további célja, hogy bepillantást nyújtson képzéseink működésébe és az 'IT Factory-érzésbe'. Aki csak a Youtube-ról vagy Google-ozással szedegeti össze az ismereteit, most kockázatmentesen megtapasztalhatja, mennyivel hatékonyabb tanulás egy szakértő oktató jól felépített előadását megnézni és párhuzamosan végigcsinálni vele a gyakorlatokat.
Oktató
Zsíros Péter

Vezető oktató, hálózatbiztonsági szakértő
 

Kinek ajánljuk?
A felkészítőtanfolyam elvégzéséhez ismerni kell a hálózatok elvi felépítését, az IP-címzést, valamint - legalább fogalmi szinten - a TCP/IP protokoll működését.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A képzést azoknak ajánljuk, akik részt szeretnének venni az április 18-án induló Hálózatbiztonság tanfolyamon, de nem biztosak benne, hogy megfelelő hálózati alapismeretekkel rendelkeznek hozzá. A részvétel azoknak is hasznos lehet, akik fel szeretnék firssíteni TCP/IP, IPv6, VLAN és hálózatmonitorozási ismereteiket.
Részletes tematika
Hálózati alapok
2013. április 11., csütörtök, 17:00 - 19:30