Ingyenes ASP.NET MVC gyorstalpaló
avagy mi kell ahhoz, hogy egy MVC webalkalmazás "megszólaljon"?
Ingyenes
Hossz: 8 óra
Letöltések
Ezt a tanfolyamot a .NET praktikák haladóknak tanfolyam előfutáraként állítottuk össze, mert többen jelezték, hogy az ASP.NET MVC fejlesztés átismétlése nem lenne haszontalan a nagytanfolyam előtt. Így ez az ingyenes képzés egyrészt egy előfelkészítő, másrészt viszont egy komplett MVC-gyorstalpaló, amivel akár meg is lehet tanulni az MVC-webfejlesztést körülbelül A-tól K-ig. (Nem, Z-ig nem. A téma túl szerteágazó ehhez.) A-tól K-ig pont eljutunk addig, hogy működőképes, jelentős funkcionalitással bíró webalkalmazásokat tudjon bárki alkotni. Valamint sikerrel venni a .NET praktikák haladóknak feljesztői tanfolyamot.
Oktató
Tóth László (Tocsi)

A NetAcademia vezető fejlesztési oktatója

Kinek ajánljuk?
A tanfolyam elvégzéséhez .NET-fejlesztési alapismeretek (keretrendszer, C#), valamint némi Visual Studio-jártasság szükséges.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Részletes tematika
Mit is írjak hova? - Pályabejárás
2013. március 19., kedd, 17:00 - 19:30
Hogy is lehet a mit csinálni? - Colosseum építés boltív nélkül
2013. március 21., csütörtök, 17:00 - 19:30
Technikai információk

A tanfolyamhoz Visual Studio 2012 kell a hallgatóság számára a gyakorlatok követéséhez. Elegendő az ingyenes Visual Studio Express is, bár az néhány helyen kényelmetlen meglepetéseket tartogat számunkra, melyekkel azonban együtt lehet élni.