Ingyenes HTML alapozó tanfolyam
Ma már a HTML-tudás nem előny, hanem elvárás
Ingyenes
Hossz: 10 óra
Letöltések
Oktató
Cserkó József

Webfejlesztés oktató

Kinek ajánljuk?
A tanfolyam 10 órás és kezdő, tehát előismeret nélkül is regisztrálj bátran. Ha már tanultál/használtad a HTML-t, de szeretnéd tudásodat felfrissíteni vagy rendszerezni, akkor is regisztrálj – a képzés ingyenes és legfeljebb 1-2 óra után meggondolod magad.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
Ha később webfejlesztő vagy dizájner lennél, akkor mindenképp ezzel a HTML-képzéssel vágj bele a szakmába. Ha grafikus vagy és gyakran dolgozol együtt webfejlesztőkkel, akkor ez a képzés segíteni fog, hogy hatékonyabban dolgozzatok együtt. Ha az interneten publikálsz (marketingesként te frissíted a cég weboldalát, blogger vagy, online magazinba írsz stb.), akkor HTML-tudásra szükséged van. Bár már a legtöbb szerkesztőfelület grafikus, de ha bele kell nyúlnod a kódba, akkor nem hívhatod mindig a cég informatikusát. Nemcsak a munkádat gyorsítja fel és teszi egyszerűbbé, de sok cégnél már alapkövetelmény, hogy tudd olvasni és írni a HTML-t.
Részletes tematika
Alapozás
2015. szeptember 7., hétfő, 17:30 - 19:45
A HTML elemek megismerése
2015. szeptember 8., kedd, 17:30 - 19:45
Saját oldal készítése
2015. szeptember 9., szerda, 17:30 - 20:30