Haladó PHP
avagy hogyan építsünk biztonságos blogszféra oldalt
Ár: 69 000 Ft
Hossz: 40 óra
Letöltések
A gyakorlatorientált képzés során egy komplett blogszféra kiépítésével áshatják bele magukat a kezdő fejlesztők a PHP rejtelmeibe. Amellett, hogy megtanulják az alapvető funkciók programozását, igyekszünk rámutatni a leggyakrabban előforduló webes programozói hibákra is, amelyek rosszindulatú támadások célpontjai lehetnek. Nem csak az alapoktól kezdve írjuk meg, de azt is megnézzük, hogy hogyan lehet egy webalkalmazást hatékonnyá és biztonságossá tenni.
Oktató
Virág István

A NetAcademia fejlesztői oktatója

 

Kinek ajánljuk?
Alapvető programozási ismeretek, a HTML „nyelv” ismerete. Minimális webes programozói ismeret nem árt, ha van (PHP, ASP, Javascript).
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már belekóstoltak a webprogramozásba más nyelveken, de szeretnének megismerkedni a legnépszerűbb webes programozási nyelvvel is. Ajánljuk azon kezdő PHP fejlesztőknek, akik mélyebben ismerkednének meg a PHP fejlesztéssel, és főleg gyakorlatorientált képzést keresnek. Számukra egy jól rendszerezett kurzust állítottunk össze, melyben széleskörű tudást szerezhetnek a PHP programozás finomságaiból.
Részletes tematika
PHP alapok - Ismétlés
2010. november 2., kedd
Blogszféra kiépítése
2010. november 4., csütörtök
Hitelesítés - Állapotkezelés - Biztonság
2010. november 9., kedd
Cikkek, bejegyzések, képek és fájlok feltöltése
2010. november 11., csütörtök
Keresési funkció kiépítése
2010. november 16., kedd
Hibakezelés, teljesítménynövelés, felhasználói élmény fokozása
2010. november 18., csütörtök
Képek dokumentumok dinamikus létrehozása
2010. november 23., kedd
Keresőoptimalizálás
2010. november 25., csütörtök
Betekintés a PHP keretrendszerekbe
2010. november 30., kedd
Egyebek
2010. december 2., csütörtök
Technikai információk
A tanfolyam elvégzéséhez szükséges virtuális környezetet (virtuális gépet) a tanfolyam kezdete előtt letölthetővé tesszük, így az otthoni tanulás mindenki számára telepítgetések nélkül, azonos munkakörnyezetben lesz végezhető.