Close

Gyakran ismételt

 Kérdések és válaszok az előfizetésről

A legjobbakat tanítjuk

A Free előfizetés, az ingyenes tanfolyamokat tartalmazza és mindenki szabadon elérheti egyetlen oldalregisztráció után. Külön említésre méltó a Hálózati alapismeretek ingyenes tanfolyamunk, amely mind a rendszerüzemeltetői, mind az IT biztonsági tanfolyamainkhoz szilárd alapot nyújt.

Háromféle előfizetéstípust kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális konstrukciót: 

"Mi az az Ultimate? Mi az a Basic? Hogy is van ez?"

A Basic előfizetést, a régebbi nevén ITFactory tanfolyamait tartalmazza, amivel főleg a kezdő szintű hallgatókat célozzuk meg, project alapú oktatással párosulva. Ennek éves előfizetői díja 150 000 Ft + ÁFA / fő.

Egyedülálló Ultimate előfizetésünkkel az összes tanfolyam korlátlanul elérhető, azaz az előbb felsoroltakat  (Basic, Free előfizetések) tartalmazza, kiegészítve olyan magasszintű security és üzemeltetői tanfolyamokkal, mint a CISSP, Ethical Hacking vagy a Windows Server 2016. Ultimate éves előfizetői díj 300 000 Ft + ÁFA / fő.

"Hány előfizetést vásárolhatok egyszerre? Másnak is vásárolhatok előfizetést?"

Természetesen több előfizetés vásárlására is van lehetőség, csupán a jelentkezési lapon kell beírni a megvásárolandó kategória melletti rublikába a kívánt mennyiséget. Az összegek automatikusan összeadódnak. Több előfizetés vásárlása esetén az előfizetések egy számlára kerülnek (kivéve más irányú kérés esetén).

A megvásárolt előfizetéseket a visszaigazoló e-mailben szereplő linken keresztül lehet beaktiválni annyi felhasználónak, ahány előfizetést rendelt meg.

"Miért ilyen olcsó?"

Azért tudjuk tanfolyamainkat előfizetéses rendszerben ilyen baráti áron adni, mert ezek mind saját fejlesztésű kurzusok. Azaz nem jár hozzájuk méregdrága hivatalos tananyag és vizsga, viszont a tanfolyamok tartalmilag megegyeznek a hivatalos vizsgafelkészítőkkel, azzal a különbséggel, hogy a tematikákat mindig az aktualitásokra szabjuk, így friss tudást szerezhetnek nálunk a hallgatók.

"Kapok valamilyen certifikációt egy-egy tanfolyam után?"

A tantermi résztvevőknek minden esetben, az online-os hallgatóknak pedig kérésére állítunk ki látogatási igazolást. Ez a dokumentum nem minősül végzettségnek, vagy certifikációnak, a részvétel igazolására szolgál. 

A megrendeléstől számított 6 hónapon belül kell aktiválni, és az aktiválástól számított 12 hónapig érvényes az előfizetés.

"Mikortól és meddig érvényes a megrendelt előfizetés?

A jelentkezési felületen található checkbox bepipálásával a megrendelés elküldésekor előre kérheti a számlát. Az ehhez kapcsolódó kéréseit (fizetési határidő, számlán feltüntetendő megjegyzés) a Megjegyzés rovatban tüntesse fel. Amennyiben a számlán PO szám (megrendelésszám) feltüntetésére is szüksége van, úgy ezt a számot az ennek megfelelő Rendelésszám mezőbe írja be. A megrendelés elküldése után a számlát e-mailben kapja meg a megadott e-mail címére. A számla aláírás nélkül is érvényes dokumentum, (és mert zöldek vagyunk :) ), így mi preferáljuk a az e-mailen keresztüli kiküldést. Azonban ha Ön ezt nem tudja elfogadni, és nyomtatott példányra van szüksége, akkor ezirányú igényét jelezze a Megjegyzés rovatban.

"A cégem nem tud díjbekérőre utalni, csak és kizárólag számlát tudunk befogadni. Mi a teendő ebben az esetben?"


Az előfizetés beaktiválása után a tanfolyami oldalakon keresztül jelentkezhet tanfolyamainkra egyetlen kattintással. A tanfolyami jelentkezésre továbbra is szükség van tantermi és online követéshez is. A jelentkezés során választhat a tantermi vagy online részvételi lehetőség közül, illetve ekkor választhatja ki a kívánt időpontot is. Amint elküldte jelentkezését, máris hozzáfér a tanfolyami videókhoz, vagy követheti élőben az előadást, és természetesen a tanteremben is várjuk, amennyiben tantermi részvétellel jelentkezett.

"Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamokra?"

"Mindig mehetek tanterembe tanulni?"

Minden előfizetőnek "egy széke van", ami azt jelenti, hogy egy tantermi férőhellyel gazdálkodhat. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha pl. novemberre foglal egy tantermi helyet az egyik tanfolyamra, akkor annak a tanfolyamnak a kezdetéig nem foglalhat másik tantermi helyet. A hallgató tehát viszi magával a "székét", amit egyszerre csak egy tanterembe tehet le. Online, illetve videós részvétel estén természetesen nem kell széket foglalni.

Az online közvetítésekről minden esetben felvétel készül, amit a tanfolyam oldalán azonnal közzéteszünk, és Ön innentől kezdve bármikor és akárhányszor megtekinthet.

A felvételek nem letölthetőek, nem adhatók tovább harmadik fél részére és nem sokszorosíthatóak. Csak és kizárólag a NetAcademia felületén lehet őket videós formában, online lejátszórendszerünk segítségével visszanézni. 

"Ha online részvételt választok, hányszor nézhetem meg a videókat? Letölthetem őket?"

"Ha tantermi részvételt választok, ismételhetem tanteremben ugyanazt a tanfolyamot?"

Igen, és online is újra feljelentkezhet rá korlátlanul.

Nem, az előfizetés egy személyre szól, ennek megfelelően az előfizetés terhére hallgatott tanfolyamok anyagai nem átruházhatóak más személyre, és tanterembe sem jöhet másik személy, csak az, akinek a nevén van az előfizetés.

Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretné átruházni előfizetését másra, azt egyszeri alkalommal díjmentesen megteheti, ehhez egyeztessen kollégáinkkal az iroda@netacademia.net címen. Ugyanazon előfizetés többszöri átruházása esetén 30.000 Ft többletköltséget számolunk fel.

"Ha többen vagyunk a csoportban, használhatunk közösen egy előfizetést?"

Nem, a rendezvényeinkre a belépőjegyet külön lehet megvásárolni.

"A konferenciák és rendezvények is benne vannak az előfizetéses díjban?"

A kiválasztott előfizetés alatt találja a Megrendelés gombot, ahol kattintás után egy többlépéses megrendelőlapot kapunk. Természetesen több előfizetés vásárlására is van lehetőség, csupán a jelentkezési lapon kell beírni a megvásárolandó kategória melletti rublikába a kívánt mennyiséget. Az összegek automatikusan összeadódnak. Több előfizetés vásárlása esetén az előfizetések egy számlára kerülnek (kivéve más irányú kérés esetén).

A megvásárolt előfizetéseket a visszaigazoló e-mailben szereplő linken keresztül lehet beaktiválni annyi felhasználónak, ahány előfizetést megrendelt.


6. 

A sikeres aktiválás után a következő üzenetet kapja:

1. 

Az első lépésben adja meg, hogy hány fő részére szeretne előfizetést vásárolni és azt, hogy előre kéri-e az áfás számlát (amennyiben a cég csak számlára tud fizetni).


"Szeretnék venni egy vagy több előfizetést. Mit kell tennem?"

2. 

A második lépésben azt az értesítési email-címet kell megadnia, amire szeretné megkapni az az előfizetés-aktiváló linket. Fontos, hogy valós címet adjon meg, különben a levél elkallódhat, és értékes időt veszíthet az érvényességi időn belül. Amennyiben több előfizetést vásárolt, akkor az összes előfizetést ezen link segítségével lehet majd érvényesíteni. A továbbiakban adja meg a számlázási és postázási adatokat (utóbbira abban az esetben van szükség, ha a postázási cím eltér a számlázási címtől és a számlát postán, nyomtatott formában szeretné megkapni) valamint elolvasás után fogadja el az ÁSZF-et, majd kattintson a MEGRENDELÉS gombra.


5. 

A linkre kattintva lehet aktiválni az előfizetést. Amennyiben már van meglévő oldalregisztrációja az előfizetés kedvezményezettjének, akkor azt tudja használni, vagy létre lehet hozni egy új oldalregisztrációt, amivel az előfizetést használni szeretné.


3. 

Ha minden szükséges adatot kitöltött, akkor a következő visszaigazoló üzenetet kapja:


7.

Ezután szabadon jelentkezhetünk a kiválasztott tanfolyamokra, a tanfolyami oldalon a Jelentkezem gombra kattintva.


4. 

Ezután mi megküldjük a megrendelés visszaigazolását és a díjbekérőt vagy az előre kért számlát. Utóbbi esetben megkapja az aktiváló linket tartalmazó levelet is, és az előfizetését máris használhatja.


Technikai kérdésed/problémád adódott?

Itt gyűjtöttük össze az összes technikai kérdést és választ.

Ha nem találod benne, amit keresel, írj az iroda@netacademia.net címre!

További kérdésed van?

Tedd fel!

iroda@netacademia.net