Fejlesztői Microsoft Azure képzés
Felhő alapú adattárolás
Ár: 69 000 Ft
Hossz: 40 óra
Letöltések
Tanfolyamunkon a Microsoft Azure felhőszolgáltatás rejtelmeibe vezetjük be a hallgatót. Főleg azok számára ajánljuk, akik fejlesztői oldalról szeretnének megismerkedni az Azure platformmal, és magával a felhő alapú adattárolással, amely évről-évre egyre nagyobb teret hódít a vállalatok informatikai rendszereiben. Az első alkalmakon a felhő szabvány szerinti fogalmával ismerkedünk meg, és magával a technológiai előnyeivel. Olyan programok kezelését sajátíthatod el, mint a Visual Studio Online, a WebJob, vagy a Microsoft mobil services.
Oktatók
Réczi Gábor

Rendszerüzemeltetés oktató

Hegyes István

EC-Council Certified Secure Programmer in .Net
 

Farkas Bálint
Kinek ajánljuk?
A tanfolyam során főleg programozni fogunk Visual Studio 2013 használatával és azonbelül pedig a C# programnyelvet fogjuk használni. Ezek ismerete elengedhetetlen hogy a gyakorlati példákat is tudják követni, viszont az Azure áttekintéséhez és az egyes szolgáltatások céljainak megismeréséhez, nem szükséges programozni.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A képzést főleg fejlesztőknek és fejlesztői csoportokat irányító vezetőknek ajánljuk. A tanfolyam során megismerhetik, hogy milyen szolgáltatások állnak rendelkezésre a felhőben, hogyan működnek és mire lehet felhasználni azokat. Mivel a tanfolyam során főleg programozni fogunk Visual Studio használatával, a C# programnyelvet használjuk. Ezek ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyakorlati példákat is tudd követni, viszont az Azure áttekintéséhez és az egyes szolgáltatások céljainak megismeréséhez, nem szükséges programozni.
Részletes tematika
Barangolás a felhőben
2015. március 28., szombat, 09:00 - 17:00
Windows azure websites, Visual Studio online
2015. április 4., szombat, 09:00 - 17:00
Mobile Services és Infrastructure as a service
2015. április 11., szombat, 09:00 - 17:00
Cloud Services, azaz minden ami web
2015. április 25., szombat, 09:00 - 17:00
Sql db, Storage, DocumentDb – Hová mentsük adatainkat?
2015. április 18., szombat, 09:00 - 17:00