Android update
App! képzés az Android újdonságaiból
Ár: 55 000 Ft
Hossz: 20 óra
Letöltések
Az előadások során gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be az új Android verziókban megjelent elemeket, valamint a leggyakrabban használt külső osztálykönyvtárakat. Kitérünk az összetett felhasználói felület tervezésre, a hatékony alkalmazásfejlesztésre és tesztelésre, valamint a valós projektek során használt legjobb gyakorlatokra is. Amennyiben a képzés kezdetéig megjelenik az Android 4.4 verziója (Kit Kat), ennek újdonságait is érinteni fogjuk. A tanfolyam a HWSW és az IT Factory közös szervezésében indul, az App! képzéssorozat keretében. Az előadásokat vendégelőadóként ez alkalommal is jó nevű szakemberek színesítik.
Oktató
Ekler Péter

BME adjunktusa, gyakorlott Android-fejlesztő és oktató

Kinek ajánljuk?
A képzésen való részvételhez szükséges az Android környezet alapszintű ismerete, amely a Java nyelv készségszintű használatát és az androidos fejlesztői környezet ismeretét (emulátor, IDE) foglalja magában. Emellett építünk az Android alkalmazáskomponensek (Activity, Service, BroadcastReceiver, ContentProvider) ismeretére, valamint az Intentek használatára és az alapvető felhasználóifelület-kezelési elvekre is. Ingyenes alapozó előadások! Az említett Java alapokat itt szerezheted meg, míg a kért Androidos előismereteket lefedik egy korábbi Android képzésünk 1. és 2. napjának előadásai, melyek mostantól ingyenesen megtekinthetők. A videók bejelentkezés után válnak hozzáférhetővé, csakúgy, mint a 3., 7., és 12. nap anyagai is, melyeket bónuszként tettünk közkinccsé.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A részvételt azon androidos alapismeretekkel rendelkező fejlesztőknek ajánljuk, akik tovább szeretnék mélyíteni, bővíteni tudásukat naprakész ismeretekkel, illetve meg szeretnének ismerkedni az összetett és hatékony alkalmazásfejlesztést támogató megoldásokkal.
Részletes tematika
Az Android 4.3 újdonságai, összetett felhasználói felület tervezése
2013. december 5., csütörtök, 17:00 - 19:30
Összetett felhasználóifelület-tervezés + vendégelőadó
2013. december 12., csütörtök, 17:00 - 19:30
Felhő szolgáltatások használata, modern hálózati kommunikációs eszközök + vendégelőadó
2014. január 9., csütörtök, 17:00 - 19:30
Modern szoftverfejlesztési módszerek Android környezetben + vendégelőadó
2014. január 16., csütörtök, 17:00 - 19:30
Gyakran használt külső osztálykönyvtárak és grafikai eszközök
2014. január 23., csütörtök, 17:00 - 19:30
Keresztplatformos megoldások
2014. január 30., csütörtök, 17:00 - 19:30
Mi található a motorháztető alatt? + vendégelőadó
2014. február 6., csütörtök, 17:00 - 19:30