Android-programozás
avagy hogyan készítsünk alkalmazást egymilliárd felhasználónak
Ár: 69 000 Ft
Hossz: 40 óra
Letöltések
Az Android-programozási tanfolyammal egy egyre jobban előtérbe kerülő igénynek szeretnénk megfelelni. Köztudott, hogy minden egyes nap közel félmillió Androidos okostelefont aktiválnak világszerte. Hamarosan olyan hatalmas alkalmazásvásárlói réteg jelenik meg a világon, amilyenre még nem volt példa. Itt az idő, hogy ha valakinek alkalmazásötlete van, valósítsa meg, töltse fel az alkalmazását az Android Marketre, majd várja a "csodát". Az első kettőben egyértelműen tudunk segíteni.
Kinek ajánljuk?
A tanfolyam sikeres elvégzéséhez a programozás fogalmi szintű ismeretén túl nincs másra szükség. Fogalmi szintű ismereten a ciklus, elágazás, változó szavak jelentésének megértését értjük. Azt nem kell tudni, hogy ezek hogyan épülnek bele az Android-fejlesztőkörnyezetbe, az már a tanfolyam dolga. Aki JAVA-s előképzettséggel rendelkezik, ismerősnek fogja találni az eszközkészletet és a nyelvet, mert a fejlesztőkörnyezet JAVA-ra épül.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésrol készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Elofizetéssel megvásárolhatod!
Elofeltételek
A tanfolyamot mindazoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az Android-okostelefonok képességei iránt, és szeretnék a beépített lehetőségeket saját ötleteiknek megfelelően felhasználni. Az Ideális Hallgató élénk késztetést érez a telefon eszközkészletére (fényképezőgép, GPS-navigáció, giroszkóp, telefonképességek) épülő saját alkalmazás készítésére. Ajánljuk a tanfolyamot korábbi JAVA-tanfolyamunk hallgatóinak is, mert a téma izgalmas, a fejlesztői környezet pedig hasonló.
Részletes tematika
Hello, World!
2011. május 28., szombat, 09:00 - 16:00
Hello, World! 2
2011. június 4., szombat, 09:00 - 16:00
Baktériumjáték
2011. június 11., szombat, 09:00 - 16:00
Online fordítóalkalmazás
2011. június 18., szombat, 09:00 - 16:00
Androidképességek használata
2011. június 25., szombat, 09:00 - 16:00