Ethical Hacking
Etikus hekker képzés
Mást jelentkeztetek
Ár: 249 000 Ft
Kezdés: jan. 16.
ápr. 24.
Hossz: 5 nap
Letöltések
Az Ethical Hacking tanfolyam során megszerezhető tudás és új biztonsági szemlélet ma már minden cég és biztonsági szakember számára elengedhetetlen. Az üzleti titkok elveszítése, kiszivárgása, egy informatikai rendszer leállása, vagy az ügyfelek bizalmának elveszítése a kis- és nagyvállalatokat egyaránt megrendíti. A tanfolyam során a hallgatók megismerik az ismert támadási módszereket, ehhez felhasználható eszközöket, valamint a hackertámadások lehetséges forgatókönyveit. A megismert eszközök és módszerek segítségével hamarabb észreveszik a rendszerük ellen irányuló támadásokat, és megtanulják az ezek elleni hatékony védekezést. A tanfolyam során a gyakorlatban ismerkedünk meg a fent leírtakkal és életszerű példákon keresztül gyakoroljuk be a szerzett ismereteket.
Oktató
Zsíros Péter

Vezető oktató, hálózatbiztonsági szakértő
 

Szükséges előismeretek
Alapvető hálózati ismeretek (mi a DNS, subnetting, supernetting, DHCP), alapvető hálózati protokollok ismerete (ARP, HTTP…), transact-SQL szintaxis ismerete (SELECT, UPDATE, és INSERT utasítások), egy tetszőleges programnyelv ismerete.
Online részvétel
A tanfolyamot felszerelt tantermünkben, és akár otthonról is követheti élőben. A chaten keresztül felteheti kérdéseit az oktatónak, és korlátlanul visszanézheti a tanfolyami alkalmakon készült felvételeket.
Kinek ajánljuk?
A jól bevált hekkerképzésünkkel valódi, gyakorlatban edzett tananyagot adunk át a szakma legnagyobbjainak tolmácsolásában. Ha aktuális és használható ismeretekre szomjazik a témában, akkor nálunk a helye!
Részletes tematika
Virtuális gépek letöltése
Bevezetés, felderítés
Felderítés folytatása, scannelés
Középreállásos technikák
Adatrejtések
Trójaiak és trójai jellegű programok
Exploitírás
Metasploit
SQL Injection
Cross Site Scripting
Forensics alapok és DDoS
Vezeték nélküli hálózatok