Close

A NetAcademia Oktatóközpontról

Kik vagyunk?

A NetAcademia Oktatóközpont az ország egyetlen élő online képzéseket nyújtó oktatási intézménye, ami informatikusok továbbképzésével foglalkozik. Célunk, hogy mindenkihez eljuttassuk az informatikai tudást, földrajzi helytől, távolságtól, időkorlátoktól függetlenül. Ezért a tudásért nem kell órákat utaznod, a tanulási folyamatot velünk kényelmesebbé teheted. 

Kínálatunk

A NetAcademia hagyományos témakörei az IT-biztonsági, nagyvállalati és programozói képzések. Ezeket egészítjük ki és egyre inkább szélesítjük a kínálatot a szélesebb tömegek érdeklődésére számot tartó irodai, kreatív, nyelvi és egyéb képzésekkel. Minden tanfolyamunk saját fejlesztésű, oktatóink kifejezetten az online oktatás módszertanát figyelembe véve dolgozták ki a tematikákat.


Tanfolyamaink mellé hamarosan NetAcademia vizsgákat is el lehet végezni, melyek segítségével bizonyíthatóvá válik a gyakorlati tudás elsajátítása.

Oktatásmódszertan

Tanfolyamaink tartalmukban szakítottak az eddigi hosszas elméleti diskurzussal, helyette hasznos gyakorlati tudásra helyezik a hangsúlyt. Semmi PPT, semmi mellébeszélés, csak közös munka! Online élő közvetítéseink során gyakorlati képzés zajlik, másokkal együtt követheted az órát, és közös chaten kérdezhetsz a tanártól, vagy másoktól.

Oktatóink

A NetAcademia Oktatóközpont oktatói többlépcsős kiválasztási és kiképzési folyamaton vesznek részt, hogy mindent megtudjanak az online oktatás módszertanáról, a tanulás neurobiológiai jellemzőiről.

Az oktatói karrierlépcső kidolgozása biztosítja, hogy csak a legjobbaktól tanulhass!