Close

A NetAcademia Oktatóközpontról

A NetAcademia Oktatóközpont oktatói többszintű képzésen vesznek részt, és speciális vizsgákon felelnek meg, amíg eljutnak a legmagasabb szintig, a Senior oktató fokozatig. Oktatóink mindent tudnak az online oktatás módszertanáról, a tanulás neurobiológiai jellemzőiről.


Ismerkedjenek meg velük!

Kik vagyunk?

A NetAcademia Oktatóközpont az online oktatás úttörője. A digitális váltást 2008-ban kezdtük meg saját oktatási keretrendszerünk és oktatási módszertanunk kifejlesztésével. Az elmúlt években több tízezer elégedett tanfolyami hallgatónk élhette át az online oktatás által nyújtott egyedülálló tanulási élményt.

Kínálatunk

"Hallom - elfelejtem.

Látom - emlékszem.

Csinálom - megértem."


Konfuciusz gondolatait szem előtt tartva reformáljuk meg a hagyományos informatikai felnőttképzést. Saját fejlesztésű tananyagaink a hagyományos prezentációs módszertannal szakítva a gyakorlatot helyezik előtérbe. A gyakorlatias oktatás során ha szemléltetésre kerül sor, oktatóink a hallgatóságot aktivizáló módszereket választják és sokéves tapasztalatukból merítve hoznak gyakorlati példákat egy-egy szakmai problémára, melynek megvitatásán és megoldásán keresztül a hallgatók immár valódi, használható tudással lesznek gazdagabbak. 


Magyarországon egyedülálló online oktatási rendszerünknek köszönhetően tanfolyamainkat nemcsak tantermeinkben, hanem akár otthonról is követhetik a hallgatók. Az élő közvetítéshez tartozó chat segítségével a felmerülő kérdésekre azonnal választ kaphatnak a résztvevők.

Oktatásmódszertan

Vízió

Oktatóink

A NetAcademia hagyományos témakörei az IT-biztonsági, nagyvállalati és programozói képzések. Ezeket egészítjük ki a szélesebb tömegek érdeklődésére számot tartó irodai, kreatív, nyelvi és egyéb képzésekkel.

A hagyományos tantermek tíz éven belül el fognak tűnni a felnőttoktatásból. Miért? Mert az online oktatás annyival jobb, hogy értelmét veszti a fizikai jelenlét és az utazgatás. 


Nemcsak az oktatás tartalma változik az online világban, hanem az ismétlés, a gyakorlás és a vizsgázás is új szintre kerül. Egy hagyományos oktatás végleg véget ér, amikor letelik az időkeret. Az online oktatás azonban folyamatosan, sőt, "örökké" lehetővé teszi az ismétlést, gyakorlást és továbbhaladást. 


Éves tanfolyamelőfizetési rendszerünknek köszönhetően mindez gazdaságosan elérhető bárki számára.


Online oktatással bármivé válhatsz!


Előfizetőink

MOL Nyrt., Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága, Magyar Telekom Nyrt., T-Systems Magyarország Zrt., K&H Bank Zrt., Morgan Stanley Magyarország, Elemző Kft., IBM, MVM Paksi Atomerőmű Zrt., Budapesti Erőmű Zrt., Magyar Posta Zrt.,  Flextronics International Kft., LogMein Kft., IT Services Hungary Kft., National Instruments Hungary Kft., Diageo Kft., Evosoft Hungary Kft., ExxonMobil BSC Hungary Kft., Groupama Garancia Biztosító Zrt., Hungarocontrol Zrt. stb.