HTML5 tanfolyam
Ár: 69 000 Ft
Hossz: 40 óra
A HTML5 a legforróbb technológia a jelenlegi trendek között. Egyre inkább az elfogadott standarddá válik, legyen szó webes vagy akár mobil fejlesztésről. Ebben a tanfolyamban minden szükséges alapismeretet megkapsz, hogy HTML5 alapú alkalmazásokat vagy weblapokat fejlessz. Tényleges példákon keresztül tanuljuk meg, hogyan dolgozzunk éles környezetben, valós igényeket kielégítve. Először az új HTML5 elemek és űlrap tulajdonságok megismerésével kezdünk. Ezután továbbhaladunk az elemek mozgatása, valamint a multimédia felé. Majd megismerkedünk a Geolokációs, Webstorage és Application cache kezelésével. Végül a megszerzett tudásunkkal építünk egy saját webes alkalmazást.
Oktató
Cserkó József

Webfejlesztés oktató

Kinek ajánljuk?
A tanfolyamot olyan fejlesztőknek ajánljuk, akik webes projekteken dolgoznak, weblapokat vagy webes alapú alkalmazásokat készítenek.
Nézd online!
Ezt a tanfolyamot kényelmesen, otthonról is követheted, a képzésről készült felvételeket bármikor visszanézheted. Kérdés esetén beépített chat segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatóval vagy más hallgatókkal. Ha ez a tanfolyam már véget ért, az elkészült videóanyagot Előfizetéssel megvásárolhatod!
Előfeltételek
HTML, JS, CSS. Ajánljuk HTML alapozó tanfolyamunk elvégzését (ingyenes)
Részletes tematika
Fejlesztés fénysebességgel
Bevezetés a HTML5 -be
HTML5 és Javascript
A CSS3 újdonságai
HTML5 grafika és Drag & Drop
Multimédia
Geolocation és Helyi adattárolás
CSS keretrendszerek, Bootstrap
Javascript keretrendszerek, jQuery, AngularJS
Egy alkalmazás közös fejlesztése
Technikai információk

Pc vagy laptop, legalább 2 magos processzorral, 4 GB memóriával. Operációs rendszer lehetőleg WIN7 vagy újabb. Szélessávú internet kapcsolat.